به قلم دامنه. در مدرسه‌ی سلیمانی» (۱۳) به نام خدا. شهید حاج قاسم سلیمانی به دلیل معنویتی که در خود در درجه‌ی بالا داشت، از همان سال‌های ۱۳۶۵ یا ۱۳۶۶ در اوج دفاع مقدس به عنوان فرمانده لشکر ثارالله کرمان به این فکر و ایده رسیده بود که کادر لشکر باید با علمای اخلاق رابطه‌ برقرار کند تا ساخته شود. از این‌رو، به حجت‌الاسلام شیرازی نماینده‌ی ولی فقیه در سپاه قدس (که در آن دوره، مسئول تبلیغات لشکر ثارالله بود) گفت‌بود:
 
به قم برو و ساختمانی را بگیر و کادر لشکر ثارالله را به قم ببر و در آنجا برایشان کلاس برگزار کن و نیروها را با علمای اخلاق مرتبط کن.» (منبع)
 

 
بنابراین؛ تردیدی نیست که پایه‌های مستحکم مدرسه‌ی سلیمانی»، معنویت، معرفت، اخلاق، خودسازی و در اوج آن وارستگی است. به تعبیری دیگر، مدرسه‌ای ڪه در آن باید آراسته» باشی در بیرون، و وارسته» گردی در درون. ظاهر و باطن را رُفتن و رَستن. و شهید سلیمانی بنیانگذار چنین دوره‌دیدن بود.

مثل حضرت خدیجه پیدا نخواهد شد

خبر فردِ فاسق باید بررسی و تحقیق شود

در «مدرسه‌ی سلیمانی» (۸)

در «مدرسه‌ی سلیمانی» (۷)

در «مدرسه‌ی سلیمانی» (۶)

در «مدرسه‌ی سلیمانی» (۱۰)

در «مدرسه‌ی سلیمانی» (۹)

لشکر ,  ,ثارالله ,مدرسه‌ی ,کادر ,کن ,لشکر ثارالله ,علمای اخلاق ,در آن ,که در ,در اوج

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

استخدام- Iran Download شهرساز naghashi01 شهر شمشک دربندسر بهشت رودبار قصران پارچه دوست goldenbird harmonibarano دل نوشته هاي ناب Learning Science/ علوم يادگيري اجناس فوق العاده